Αγέρι του Αιγαίου, ημίξηρο (Aegean Breeze)

2885

Φύσα, αεράκι, φύσα με…

Αγέρι του Αιγαίου. To NEO, ΗΜΙΞΗΡΟ ΚΡΑΣΙ του Ενιαίου Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Σάμου με έντονα τα ιδιαίτερα και άκρως χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας του λευκού μικρόρωγου μοσχάτου. Η  ευεργετική επίδραση της καλοκαιρινής Αιγαιοπελαγίτικης αύρας, βοηθά το χαρισματικό μοσχάτο σταφύλι της Σάμου να δίνει απλόχερα ένα κρασί με έντονα φρουτώδη αρώματα αλλά και μυρωδιές ανθέων. Στη μύτη  ξεχωρίζουν για την έντασή τους το τριαντάφυλλο και το γιασεμί ενώ στην επίγευση κυριαρχούν υπέροχες φρουτώδεις αποχρώσεις από ροδάκινο, μήλο και αχλάδι.

Σερβίρεται στους 8-10°C και πίνεται μόνο του ή συνοδεύει φρούτα, απαλά τυριά και ξηρούς καρπούς. Ένα ξεχωριστό κρασί, κατάλληλο για κάθε εποχή!

Αξίζουν συγχαρητήρια στο οινολογικό τμήμα της Ε.Ο.Σ.ΣΑΜΟΥ για το άριστο αποτέλεσμα. Χάρη στις προσπάθειες του τμήματος πωλήσεων, το «Αγέρι του Αιγαίου» βρίσκεται παντού, για να φέρει ένα νέο άνεμο επιτυχίας στην υπέροχη γκάμα κρασιών του ΕΟΣ Σάμου!

Οι φίλοι των κρασιών της Σάμου από τη Β. Ελλάδα, θα μπορέσουν να το δοκιμάσουν στον «Χάρτη των Γεύσεων» στην Θεσσαλονίκη, το επόμενο Σαββατοκύριακο!

print