ΕΛΙΑ, ΛΕΜΟΝΙ και… ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

111

Σε έναν χώρο ονομαστό και γεμάτο αρώματα και γεύσεις ελληνικές, ήρθε η ώρα που η «ελιά και το λεμόνι» θα σμίξουν αρμονικά με τα εκπληκτικά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.
Στο Μπακάλ Θεσσαλονίκης, ένα σύγχρονο μπακάλικο φαγητού, με δικό του φούρνο και ψησταριά, με όλα τα προϊόντα ζεστά και καλοψημένα να εμπλουτίζουν το μενού του «Ελιά Λεμόνι» μαζί με τα γλυκόπιοτα και λατρεμένα από τους Βορειοελλαδίτες, κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.

Την Δευτέρα 3 Δεκέμβρη 2018, στο εστιατόριο «Ελιά Λεμόνι –Μπακάλ» Θεσσαλονίκης, την γευσιγνωστική δοκιμή θα πλαισιώσει με την παρουσία του ο δημοσιογράφος Παύλος Γκέγκας. Εκπρόσωποι των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΛΛΑΡΙΩΝ και ο υπεύθυνος πωλήσεων του ΕΟΣΣ Τίτος Φραντζής θα «κεράσουν» τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και τους πολυάριθμους λάτρεις των σαμιώτικων κρασιών, Μοσχάτο Άσπρο, Selana, Samos Vin Doux και Samos Grand Cru. Εκτός της επισταμένης οινογνωστικής δοκιμής, για το κάθε κρασί θα υπάρξουν αναλυτικές επεξηγήσεις και παρουσίαση.

print