ΑΡΩΜΑ και ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

2734

Στη Διεθνή έκθεση τουρισμού, γαστρονομίας και πολιτισμού  «Panorama Word Festival» που διοργανώνεται στα πλαίσια του Σκανδιναβικού Forum Τουρισμού από  16 έως και 18 Φεβρουαρίου 2018 στην πρωτεύουσα της Σουηδίας, τη Στοκχόλμη θα συμμετάσχει ο Δήμος Σάμου. Το τουριστικό Forum «A PANORAMA view over Nordic market» αναμένεται να προκαλέσει το επιχειρηματικό και τουριστικό ενδιαφέρον από όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.

Παράλληλα θα λάβει χώρα το 1o Networking Event στο Ατελιέ Γαστρονομίας Aveqia, όπου οι ξένοι προσκεκλημένοι (εισαγωγείς-αγοραστές, επιχειρηματίες της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς,  εκπρόσωποι μέσων ενημέρωσης) θα ενημερωθούν για την ελληνική γαστρονομία και οινογευσία μέσα από δημιουργίες της ομάδας του διακεκριμένου chef ELIAS με προϊόντα μόνο ελληνικών εταιριών.

Κατά τη διάρκεια του επισήμου γεύματος, ο Δήμος Σάμου σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Σάμου θα προσφέρουν ως welcome drink μια απολαυστική δημιουργία με γλυκό σαμιώτικο κρασί, ενώ τα τοπικά προϊόντα της Σάμου θα περιλαμβάνονται στις συνταγές που θα έχουν προετοιμαστεί από την ομάδα του chef ELIAS.

To Σάββατο 17 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου,  ο δήμος Σάμου συμμετέχει με δικό του περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Στοκχόλμης PANORAMA WORLD FESTIVAL (www.panoramawordfestival.com) που διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο της πρωτεύουσας Stockholmsmässan. Αξίζει να σημειωθεί πως το εκθεσιακό αυτό κέντρο κατά τη διάρκεια της περυσινής συμμετοχής του Δήμου Σάμου κατέκλισαν περισσότεροι από 13.000 επισκέπτες καθώς έχει καθιερωθεί πλέον ως η μοναδική εκθεσιακή διοργάνωση για τον τουρισμό, την γαστρονομία και τον πολιτισμό, στη Σουηδία.  

Εκ του Δήμου Σάμου