ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕΣ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

3134

Τα φθινοπωρινά βράδια είναι ακόμη ζεστά, με ένα γλυκό αεράκι και το άρωμα ανεμελιάς που ακόμη διαρκεί… Στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με τα σαμιώτικα κρασιά, τα οποία χαρακτηρίζονται από τη μοναδικότητα του μικρόρωγου μοσχάτου σταφυλιού και την απαλή αλλά γεμάτη γεύση.


Έτσι, η
ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ φέρνει γεύση από καλοκαίρι μες το Φθινόπωρο, προτείνοντας τα ιδανικά κρασιά που θα συνοδεύσουν τα βράδια σας!

Για αυτούς που αγαπούν τις γλυκές γεύσεις, το Vin Doux θα αποτελέσει την απόλυτη απόλαυση! Ο γλυκός μοσχάτος οίνος Vin Doux της ΕΟΣ Σάμου, με τα υπέροχα αρώματα μαρμελάδας βερίκοκού και πεπονιού, και το χρυσαφί του χρώμα είναι η απόλυτη επιλογή για τους λάτρεις των γλυκών κρασιών. Απολαύστε το κρύο, συνοδεία φρούτων, ελαφριών γλυκών, ακόμη και παγωτού. Είναι ιδανικό και για δροσερά cocktails με βάση το γλυκό κρασί!

Αλλά και για αυτούς που αγαπάνε τις πιο ξηρές και «τραγανές» γεύσεις, η επιλογή είναι Ψηλές Κορφές. Οι Ψηλές Κορφές, με το ιδιαίτερα ανοιχτόχρωμο, πρασινοκίτρινο και λαμπερό χρώμα τους, είναι το ιδανικό κρασί για εκείνους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό. Αρωματικός οίνος με ιδιαίτερο – φινετσάτο χαρακτήρα, προέρχεται αποκλειστικά από τους καλύτερους ορεινούς αμπελώνες της Σάμου που βρίσκονται σε παλιές χτιστές πεζούλες και υψόμετρο μέχρι 800 μέτρα!
Κατάλληλο για να συνοδεύσετε τα γεύματα σας ή και μόνο του ως απεριτίφ μιας και τα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα που χαρακτηρίζουν την ποικιλία του μοσχάτου, εκφράζονται διακριτικά σε κάθε γουλιά.

Τα κρασιά της ΕΟΣ Σάμου προσθέτουν εκείνη τη γευστική νότα που κάνει τις όμορφες νύχτες του φθινοπώρου, αξέχαστες!