Ευχαριστήριο ΕΟΣ Σάμου προς τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Παναγιώτη Κουφέλο, αρμόδιο για τον Αγροτικό Τομέα.

942

Αγαπητέ κ. Αντιπεριφερειάρχα,

Αποτέλεσε ξεχωριστή χαρά η συγχαρητήρια επιστολή σας προς τον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό της Σάμου, με αφορμή τις πιο πρόσφατες βραβεύσεις των κρασιών μας. Αυτό ωστόσο που αφήνει στο Δ.Σ και τα μέλη του Συνεταιρισμού ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας είναι η διαρκής σας προσπάθεια ανάδειξης των αγροτικών προϊόντων του τόπου μας, η βέλτιστη αξιοποίηση των πόρων του Β. Αιγαίου και η στόχευσή σας για τη δημιουργία ενός νέου, περισσότερου ελκυστικού brand name των νησιών μας.

Πέραν των ενθαρρυντικών σας λόγων, οι προτάσεις που διατυπώνονται στην επιστολή σας είναι πραγματικά χρήσιμες και κινούνται στην κατεύθυνση των θέσεων που ήδη προωθούμε από το Συνεταιρισμό μας. Θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε ότι η επιθυμία για ευρύτερη συνεργασία με την Περιφέρεια Β. Αιγαίου, όπως την προτείνετε, στο «τιμόνι» της οποίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Κων/νος Μουτζούρης, δεν είναι απλά καλοδεχούμενη από όλους μας, αλλά και επιβεβλημένη.

Με ιδιαίτερη χαρά και αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να επισκεφτείτε ακόμη μια φορά τον ΕΟΣ Σάμου, από κοινού με τον Περιφερειάρχη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη της Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη, προκειμένου να γευτούμε τα προϊόντα του 2021, γνωστές καταξιωμένες αλλά και νέες ετικέτες ποιοτικών κρασιών, και παράλληλα να εδραιώσουμε και να υποστηρίξουμε ακόμη περισσότερο αυτήν τη συνεργατική μας προσπάθεια.

Μετά τιμής

Ιωάννης Νικ. Σκούτας

Πρόεδρος Δ.Σ ΕΟΣ Σάμου