Σαμιώτης ο νέος «Μaster Chef»

4995

Καμαρώνει η Σάμος για την ανάδειξη του Λάμπρου Βακιάρου ως «Master Chef» στον αντίστοιχο τηλεοπτικό διαγωνισμό, τον οποίο παρακολουθούσε με ενδιαφέρον το κοινό. Παρότι νέος, ο ταλαντούχος Σαμιώτης έχει πίσω του μια σημαντική διαδρομή στο χώρο της εστίασης και ειδικότερα σε ένα είδος εξαιρετικά απαιτητικό, όπως το sushi.

Με άριστη γνώση του αντικειμένου αλλά και μια πραότητα και ευγένεια που κέρδιζε τους συναγωνιζόμενους και τους κριτές, ο Λάμπρος Βακιάρος αναδείχθηκε επάξια νικητής, προκαλώντας τα πλέον θετικά σχόλια εκ μέρους της κοινωνίας της Σάμου.

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι είχαν δηλώσει συμμετοχή 4.500 υποψήφιοι. Από αυτούς, 500 άτομα πέρασαν από audition και 50 επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Μετά τη νίκη του, ο Λάμπρος Βακιάρος  δήλωσε: «…Το συναίσθημα είναι απερίγραπτο. Χαίρομαι πάρα πολύ…. Πιστεύω ότι είναι μια δικαίωση για μένα, ένα όνειρο που ήθελε ο καθένας να κατακτήσει. Θέλω να πιστεύω ότι άξια πήρα τον τίτλο του Master Chef».

Στη συνέχεια και στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Master Chef 2017 έγραψε:

«…Πόσο όμορφο και συνταρακτικό είναι να βλέπεις αυτή την τεράστια και απροσδόκητη αγάπη βγαίνοντας από το παιχνίδι!

Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς στην πατρίδα μου, στο πανέμορφο νησί μου την Σάμο που με στήριξε από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που με στηρίξατε χωρίς να με γνωρίζετε από την αρχή μέχρι το τέλος στην πορείας μου στο διαγωνισμό. Κλείνοντας για τελευταία φορά την πόρτα του Master Chef αυτό που κρατάω είναι μόνο τα θετικά, τους ανθρώπους που γνώρισα, τα συναισθήματα που βίωσα, τις προσπάθειες που αναγνωρίστηκαν…

Αυτό λοιπόν που θέλω να θυμάστε είναι να μην σταματάτε να ονειρεύεστε. Και αν σας έλεγα κάτι μέσα από την ψυχή μου θα ήταν το εξής: Δουλέψτε σκληρά διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο και κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα οι κόποι σας και η ενέργεια που έχετε καταναλώσει θα ανταμοιφθούν. Γιατί ο μόνος τρόπος να έχεις περισσότερα είναι να αξίζεις περισσότερα… Και για να αξίζεις περισσότερα, κάτι πρέπει να κάνεις…»