Συγχαρητήρια επιστολή στον ΕΟΣ Σάμου από την Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

1087

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας συγχαρώ για την πληθώρα των διακρίσεων που έχουν λάβει και λαμβάνουν τα εξαιρετικά κρασιά μας σε διεθνείς διαγωνισμούς καθιστώντας τα πλέον Αναγνωρίσιμα, Καταξιωμένα και Αγαπημένα.

Έρχονται να επιβραβεύσουν και να ανταμείψουν ηθικά, τη χρόνια προσπάθειά σας και την υψηλή ποιότητα στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο των κρασιών.

Οι διακρίσεις καταδεικνύουν αφενός τη διαρκώς ανοδική πορεία του Ε.Ο.Σ.Σ. και αφετέρου διαφημίζουν και προβάλουν την Περιφέρεια εν γένει καθώς και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα στο πανελλήνιο και στο εξωτερικό.

Οι επαναλαμβανόμενες διακρίσεις του Ε.Ο.Σ.Σ. τιμούν τον τόπο μας, τη Σάμο, τιμούν την Ελλάδα. Τιμούν όλους εμάς και προβάλλουν την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε πανελλήνια και παγκόσμια κλίμακα. Αναδεικνύουν τον πλούτο και το ποιοτικό βάθος της αμπελοοινικής ζώνης Σάμου και την καθιστούν πλέον σήμα κατατεθέν για όλους τους οινόφιλους, εντείνοντας το διεθνές επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Τα κρασιά μας με την μακρά και επιτυχημένη διαδρομή τους, τα «ολοκληρωμένα κρασιά» του ΕΟΣ Σάμου, τα «Μοσχάτο Ασπρο» και «Υψηλές Κορφές» βρίσκονται στο προσκήνιο και έρχονται με την αυθεντική τους γεύση και το δυνατό πλέον Brand name τους να κατακτήσουν και τους κριτές κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους.

Η επιτυχία σας, μας εφοδιάζει με αισιοδοξία και σιγουριά καθώς δείχνει το δρόμο και σε έτερες επιχειρήσεις του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα δράσης , με στόχο πάντα την διεθνή διάκριση και αναγνώριση.

Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσετε την εξαιρετική σας πορεία εμπνέοντας και ενθαρρύνοντας πολλούς συμπολίτες μας.

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης και εγώ προσωπικά, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στη συνέχιση της προσπάθειάς σας και σε όποιο επιχειρηματικό εγχείρημα σας, διαφημίζει και αναδεικνύει με βέλτιστο τρόπο την επιχειρηματική ταυτότητα και αριστεία του ακριτικού νησιού της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στους επόμενους διαγωνισμούς για τα κρασιά «διαμάντια» του συνεταιρισμού μας

Με εκτίμηση,

Ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λέσβου
Πανάγος Μ. Κουφέλος