ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΕΧΟΥΝ… «ΑΙΓΛΗ»

2549

Την «Αίγλη Ζαππείου» θα εμπλουτίσουν με τα αρώματα και την εκλεκτή γεύση τους τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου που συμμετέχουν ακόμη μια χρονιά στην καταξιωμένη συνάντηση των «Κρασιών του Αιγαίου» την Κυριακή 21 Οκτωβρίου από τις 12 το μεσημέρι ως και τις 8 το βράδυ με ΔΩΡΕΑΝ είσοδο για το κοινό.

Όπως έγινε και σε προηγούμενες άρτιες διοργανώσεις, θα συγκεντρωθούν οινοποιεία από τα πανέμορφα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, επαγγελματίες από το χώρο του κρασιού, οινόφιλοι και  δημοσιογράφοι. Τα κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ θα δώσουν και πάλι το δικό τους δυναμικό παρόν καθώς ο Συνεταιρισμός έχει ένθερμα υποστηρίξει αυτό τον θεσμό από τη γέννηση του.  

Ο νησιωτικός πλούτος θα ξεδιπλώσει τις οινικές πτυχές του από Σάμο, Ικαρία, Κω, Λέσβο, Λήμνο, Μήλο, Πάρο, Σαντορίνη, Σίκινο, Ρόδο, Τήνο και Χίο.  

Τα πολυβραβευμένα διεθνώς γλυκά, ξηρά και ημίξηρα κρασιά του ΕΟΣΣ με το «λευκό μικρόρωγο μοσχάτο» σε πρώτο φόντο, υπόσχονται να φέρουν στην Αθήνα τις οινικές μυρωδιές και τις φρουτώδεις γεύσεις της Σάμου!

Σε παράλληλη εκδήλωση με τίτλο «Τα γλυκά κρασιά του Αιγαίου και οι διαφορές τους», σε ξεχωριστή αίθουσα της Αίγλης Ζαππείου στις 16:00,  στην ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ που θα πραγματοποιηθεί, θα συμμετέχουν 3 από τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ, παρουσιάζοντας την δυναμική των φρέσκων και τη μοναδική πολυπλοκότητα των παλαιωμένων γλυκών οίνων του Συνεταιρισμού.  

Η εκδήλωση οργανώνεται από τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και από την εταιρεία διοργάνωσης οινικών events «Vinetum».

Η είσοδος είναι δωρεάν και όλοι οι φίλοι του ποιοτικού Ελληνικού νησιωτικού κρασιού είναι προσκεκλημένοι!