Αegean και κρασιά Σάμου υποδέχθηκαν μαζί το καλοκαίρι

3658

Το σαμιώτικο κρασί Samos Anthemis έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού της Aegean, στο πλαίσιο της ενέργειας «Όλη η Ελλάδα κοντά», που στοχεύει στην ανάδειξη ελληνικών τόπων και γεύσεων.

Καθώς τον Ιούλιο η ενέργεια ήταν αφιερωμένη στη Σάμο, την Ικαρία και τη Λήμνο, όσοι επιβάτες βρέθηκαν στα Business Lounges της Aegean θα είχαν τη δυνατότητα να γευθούν πληθώρα σαμιώτικων γεύσεων, ολοκληρώνοντας το γαστρονομικό τους ταξίδι με το επιλεγμένο κρασί Samos Anthemis.

Εκτός από το Business Lounge, το κρασί που επιλέχθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη, τον πρώτο Master of Wine στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη, σερβίρεται και στην business class των πτήσεων.

Το Samos Anthemis, είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο ξεχωριστό Μοσχάτο γλυκό κρασί πενταετούς παλαίωσης που ωριμάζει σε γαλλικά δρύινα βαρέλια. Πρόκειται για ένα κρασί με μοναδικό χαρακτήρα, εξαιρετικά πολύπλοκο αρωματικά και με γεμάτη γεύση. Συγκαταλέγεται στην κατηγορία των επιδόρπιων οίνων χάρη στην έντονη γλυκύτητα του.

Παροχές στα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus 

Εγκαινιάζοντας τη συνεργασία τους, η Aegean και η Ενωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών (ΕΟΣ) Σάμου προσφέρουν σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus αποκλειστικές παροχές κάθε φορά που επιλέγουν να επισκεφτούν το νησί.

 

Συγκεκριμένα τα μέλη του προγράμματος θα έχουν ελεύθερη είσοδο στο Μουσείο Οίνου της ΕΟΣ Σάμου στο Βαθύ και την ευκαιρία να συλλέξουν μίλια με την αγορά κρασιών, απλά με την επίδειξη της Miles+Bonus κάρτας τους.

Το Miles+Bonus συνεργάζεται, επίσης, με πολλά τοπικά ξενοδοχεία και  συνεργαζόμενα εστιατόρια και ταβέρνες της Σάμου, όπου τα μέλη θα μπορούν να συγκεντρώνουν αλλά και να εξαργυρώνουν μίλια.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το άρθρο εδώ.