ΒΡΑΔΙΑ ΜΟΧΙΤΟ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ

3770

Η καλοκαιρινή διάθεση στη Σάμο «παρατείνεται» και το Σεπτέμβρη! Οι απολαυστικές βραδιές με το απαλό θαλασσινό αγέρι και τις φιλικές μας συντροφιές γίνονται πιο κεφάτες με τη μυρωδιά του δυόσμου σε ένα διαφορετικό μοχίτο, το Samos Vin Doux Mojito Cocktail.

Αυτήν την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πυθαγόρειο διοργανώνεται μια ιδιαίτερη βραδιά παρουσίασης του Samos Vin Doux Mojito. Πρόκειται για μια συνεργατική δράση του Summer in Samos σε συνεργασία με τον ΕΟΣ Σάμου / UWC Samos και τις επιχειρήσεις: Beyond Cocktail Lounge, Blue Boat, Corner BAR – Pythagorio, En Plo Samos και Gregorys bar.

Το Samos Mojito και το ποτήρι SAMOS VIN DOUX θα προσφέρoνται σε ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς από τα αναφερόμενα καταστήματα ψυχαγωγίας, σε μια κοινή προσπάθεια προώθησης και προβολής του “υγρού χρυσαφιού” της Σάμου, του ΑΣΠΡΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ!

Σας προ(σ)καλούμε λοιπόν  να «ρίξετε μια βουτιά» στον απολαυστικό κόσμο του  Samos Mojito Vin Doux cocktail.

Το μόνο που χρειάζεστε για να περάσετε μια όμορφη βραδιά στο Πυθαγόρειο είναι… καλή διάθεση, χαρούμενη παρέα,  δυο φυλλαράκια δυόσμου και ένα μπουκάλι Samos  Vin Doux.