ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

658

12 Ιουλίου 2022 (10:30 έως 16:00)

2η εθελοντική δράση αιμοδοσίας και δειγματοληψίας μυελού των οστών θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  12 Ιουλίου 2022 (από τις 10.30 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα) στο Μουσείο Οίνου του ΕΟΣ Σάμου, από το Τμήμα Υγείας του Π.Τ. Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και την Αιμοδοσία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν ενεργά και συνδιοργανώνουν  η Λιμενική Αρχή Σάμου και ο Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμου.

Η αντίστοιχη περυσινή εθελοντική αιμοδοσία και η δειγματοληψία μυελού οστών, που διοργανώθηκε στον ίδιο χώρο, σημείωσε σημαντική επιτυχία καταδεικνύοντας παράλληλα τη μεγάλη αξία του ανθρωπισμού.

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σάμου συμμετέχει ενεργά  τα τελευταία χρόνια σε μια σειρά δράσεων προσφοράς στο συνάνθρωπο σε συνεργασία τόσο με το εξαιρετικά δραστήριο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού (ταυτιζόμενο με την ιστορία και τις θεμελιώδεις  αρχές του Ερυθροσταυρικού Κινήματος),  όσο και με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου και άλλους φορείς όπως ο Όμιλος εθελοντών κατά του καρκίνου «ΑγκαλιάΖΩ», ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπτυξιακή Υστέρηση Π.Ε. Σάμου «Η Μέλισσα», υποστηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες πρόληψης αλλά και προαγωγής υγείας των κατοίκων του νησιού μας.