ΕΝΑ ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΚΡΑΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΟΙΝΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

2716

Ξεχωριστές και μυρωδάτες γεύσεις, υπέροχη φρουτώδης αίσθηση, ο ήλιος που κατρακυλά στους ορεινούς αμπελώνες της Σάμου και μια ισορροπημένη γλυκύτητα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία του «φρέσκου» Samos Nectar Εσοδείας 2016 που παρουσιάστηκε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Μουσείο Οίνου από την Οινολόγο της ΕΟΣΣ κ. Ευαγγελία Αργυρού.

Η Κυριακή 13 Νοεμβρίου έχει οριστεί ως «Ευρωπαϊκή Ημέρα Οινοτουρισμού» και η Ε.Ο.Σ Σάμου, δίνοντας ξεχωριστή βαρύτητα στην ανάπτυξη του οινοτουρισμού, έδωσε σε όλους τη δυνατότητα να δοκιμάσουν για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ένα ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ ΚΡΑΣΙ ανοίγοντας δωρεάν στο κοινό το Μουσείο Σαμιακού Οίνου.

Ήταν πραγματικά μια μοναδική ευκαιρία αλλά και εμπειρία γεύσης  του «φρέσκου» SAMOS NECTAR από την ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ καθώς το Nectar κυκλοφορεί ευρέως, σε παλαίωση 6 ετών.

nectar-500-ml-%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b9%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ae

Ο Οινοτουρισμός αποτελεί παγκοσμίως την τάση του μέλλοντος στη βιομηχανία του τουρισμού.

Η ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, συμμετέχει ενεργά και με εκπρόσωπο της στην επιτροπή οινοτουρισμού ώστε να πληροφορείται και συνδιαμορφώνει τις  προτάσεις προώθησης του τόπου μας  ως ενός  ιδανικού  προορισμού που συνδυάζει άριστα φυσικό περιβάλλον αλλά και οινογευσία.

eo%cf%83%cf%83