Η Σάμος στο ποτήρι της Κύπρου

2030
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση επισκεπτών μα και η μεγάλη αποδοχή των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου στη σημαντικότερη έκθεση της Κύπρου «FoodPanorama Expo και Οινογεύσεις 2019» μαζί με την «Cyprus HoReCa Expo 2019».
Η μοναδική στο είδος της διεθνής έκθεση, αποτελεί  ένα ετήσιο γεγονός υψηλής επισκεψιμότητας και εμπορικού ενδιαφέροντος. Διοργανώθηκε στις 9 και 10 Νοεμβρίου 2019 στο χώρο της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας. Αξίζει να σημειωθεί πως αποτελεί τη μόνη εξειδικευμένη έκθεση γύρω από το κρασί και τα αποστάγματα και συγκεντρώνει τους καλύτερους εκπροσώπους του κλάδου.
Στο καλαίσθητο περίπτερο του ΕΟΣ Σάμου, από τις 10:00 το πρωί ως τις 18:00 και για δύο ημέρες, οι ώρες δεν ήταν επαρκείς για να καλύψουν το εύρος των επισκεπτών-οινολατρών που φάνηκαν να γνωρίζουν και να εκτιμούν τον πλούτο των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του Μοσχάτου Σάμου και τη μοναδική φρεσκάδα και ποιότητα των κρασιών μας.
Ένα ταξίδι απόλαυσης που γέμισε αρώματα και γεύση Σάμου το “ποτήρι” της Κύπρου και μια εμπειρία μοναδική για τους επαγγελματίες αλλά και τους λάτρεις του είδους!