Ο ΑΡΗΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΩΣ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

571

Ο διακεκριμένος οινοχόος Άρης Σκλαβενίτης, ο οποίος συχνά σε διεθνείς εκθέσεις και διαγωνισμούς παρουσιάζει και αναφέρεται επαινετικά στα μοσχάτα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, αναδείχθηκε την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 ως ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΝΟΧΟΟΣ» της χρονιάς!

Σημειώνεται πως για τον αγαπημένο οινοχόο, αυτή αποτελεί την τρίτη επιβράβευση των γνώσεών του καθώς έχει αναδειχθεί ως καλύτερος Έλληνας οινοχόος και το 2016, όπως και το 2019, μέσα από μια σειρά πολύ απαιτητικών οινογευστικών tasks.

Η φετινή του διάκριση αποτελεί ένα διαβατήριο για τον παγκόσμιο διαγωνισμό, στον οποίο ο ΕΟΣ Σάμου με σχετική συγχαρητήρια επιστολή του στον Άρη Σκλαβενίτη, εύχεται να στεφθεί με μια αξιόλογη ελληνική πρωτιά:

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Αγαπητέ Άρη Σκλαβενίτη,

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, θα θέλαμε να σας συγχαρούμε για την ανάδειξή σας σε «Καλύτερο Sommelier της χρονιάς»,  για μια ακόμη φορά.

Ευχόμαστε ολόψυχα αυτή σας η βράβευση να σας τοποθετήσει στο βάθρο που σας αξίζει και στην κατάταξη των οινοχόων διεθνώς!

Εδώ και χρόνια η αγάπη σας στα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου είναι εκφρασμένη και υποστηρίζετε ενεργά την ανάδειξη του ποιοτικού ελληνικού εμφιαλωμένου κρασιού. Οι παρουσιάσεις, τα σεμινάρια και οι ομιλίες σας σχετικά με το σαμιώτικο μοσχάτο και τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου καταδεικνύουν πάντα τη βαθιά γνώση σας στο οινικό αντικείμενο μα και την ιδιαίτερη εκτίμησή σας στον κόπο των Σαμίων αμπελοκαλλιεργητών και την ιστορικότητα του σαμιακού αμπελώνα.

Ο  Συνεταιρισμός της Σάμου σας συγχαίρει και δηλώνει  συμπαραστάτης  στις προσπάθειές σας,  προς όφελων καταναλωτών και οινολατρών.

Εκ του Δ.Σ του ΕΟΣ Σάμου

Ο πρόεδρος

Ιωάννης Σκούτας