Ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

1919

Ε.Ο.Σ Σάμου:

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ

Στα πλαίσια προστασίας όλων μας από την εξάπλωση του κορωνοϊού, καθώς βρισκόμαστε σε περίοδο κατάθεσης αιτήσεων των καλλιεργητών για την Ενιαία Ενίσχυση, ο ΕΝΙΑΙΟΣ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ προτείνει να συμβάλλουμε όλοι στην κοινή προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του ιού,  με τους παρακάτω προτεινόμενους τρόπους:

  1. Σχολαστική τήρηση των κανόνων υγιεινής και αποφυγή συγχρωτισμού σε πολυπληθείς χώρους. Λαμβάνουμε όλα τα ιατρικώς ενδεδειγμένα μέτρα προφύλαξης.
  2. Για την κατάθεση των ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΣ, οι παραγωγοί μπορούν να επικοινωνούν ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ με τους λογιστές τους και να τους ζητούν να μας αποστείλουν ηλεκτρονικά (μέσω e-mail: info@samoswine.gr) τους εξαψήφιους κωδικούς που απαιτούνται για την υποβολή.
  3. Όσοι εκ των παραγωγών δεν έχουν αλλαγές σε σχέση με την ΕΑΕ2019, δεν είναι αναγκαίο να προσέρχονται στα ΚΥΔ αφού οι αιτήσεις  μπορούν να γίνονται χωρίς την παρουσία τους.
  4. Αν υπάρχει λόγος αυτοπρόσωπης παρουσίας του παραγωγού,  υπάρχει η δυνατότητα προκαθορισμένων ραντεβού με τους αρμόδιους υπαλλήλους  του ΕΟΣ Σάμου. Για το ραντεβού μπορείτε να επικοινωνείτε με τα τηλ: 2273087510 και 2273032662.
  5. Στην περίπτωση που κάποιος παραγωγός αισθανθεί αδιαθεσία για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί να επικοινωνεί για αλλαγή του ραντεβού του.

Η πρόληψη είναι η καλύτερη θωράκιση!

Εκ του ΕΟΣ Σάμου.