Ο κόσμος της Β. Ελλάδας τίμησε το σαμιώτικο κρασί στην Detrop 2022

608

Πλήθος κόσμου τίμησε τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου, περνώντας από το εξαιρετικά καλαίσθητο περίπτερο 12 της 30ης Διεθνούς Έκθεσης DETROP BOUTIQUE, που πραγματοποιήθηκε από τις 2-4 Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 

Χάρη στην εξαιρετικά δυναμική αποστολή  του ΕΟΣ Σάμου που είχε φροντίσει κάθε λεπτομέρεια των γευσιγνωστικών παρουσιάσεων, τα ξηρά, ημίξηρα και γλυκά κρασιά του Συνεταιρισμού, αλλά και όλες οι νέες κυκλοφορίες, τράβηξαν το ενδιαφέρον του οινόφιλου κοινού με τις μοναδικές τους γεύσεις και την υψηλή τους ποιότητα, ενισχύοντας τη φήμη των πολυβραβευμένων σαμιώτικων κρασιών και αποσπώντας ιδιαίτερα θετικές κριτικές.  

Ιδιαιτέρως επιτυχημένα ήταν και τα επιχειρηματικά ραντεβού, ενώ το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια των παράλληλων γευσιγνωστικών εκδηλώσεων όπου και πάλι τα σαμιώτικα κρασιά, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Η συνολικότερη εικόνα της έκθεσης, θύμιζε εποχές προ της πανδημίας, ωστόσο είχαν ληφθεί όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα για την προστασία των επισκεπτών.

Με συνολικά 350 εκθέτες, συμμετοχές από 23 χώρες και περισσότερους από 130 Hosted Buyers από 22 χώρες, η διεθνής έκθεση DETROP boutique κατέδειξε για μια ακόμη φορά το δυναμισμό της.