ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗ HORECA 2019

2883

Στη Ho.Re.Ca , το κορυφαίο εμπορικό forum για τους επαγγελματίες φιλοξενίας και εστίασης,  τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου θα παρουσιαστούν για μια ακόμη φορά στην κεντρική σκηνή της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος  με θεματικό άξονα τον ΟΙΝΟ-ΓΑΣΤΡΟΤΟΥΡΙΣΜΟ.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, μέσω της διοργάνωσης αυτής, επιχειρεί μια πληρέστατη παρουσίαση της σύνδεσης οίνου και γαστρονομικής ταυτότητας της πατρίδας μας με τον τουρισμό. Στο Hall 4 και στο stage του Chef’s Club εισηγητές διεθνούς κύρους, αλλά και έμπειροι chefs  και αρχιμάγειρες από την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο θα παρουσιάσουν τη συσχέτιση ανάδειξης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος μέσω  γαστρονομίας και οινογευσίας.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου  από τις 11 το πρωί στο Hall 4 και στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ του Chef’s Club οι Σαμιώτες executive chefs Βαγγέλης Μπιλιμπάς και Ασλάνης Παντερλής θα παρουσιάσουν μέσα από τις πρωτότυπες και εμπνευσμένες συνταγές τους  τη γκάμα κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, με δημιουργίες που αναμένεται, για μια ακόμη φορά, να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και να διευρύνουν τις πωλήσεις!

Τα κρασιά του Ε.Ο.Σ Σάμου μετά την άκρως επιτυχημένη παρουσίασή τους  προ διετίας στον ίδιο χώρο από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος και με την ένθερμη υποδοχή των επαγγελματιών του τουρισμού και της εστίασης, έχουν βάλει ως υψηλό στόχο να «ταυτοποιήσουν» τη σαμιακή οινογαστρονομία διεθνώς. Σημειώνεται πως, στην παρουσίαση του 2017 ο αναδειχθείς εκ νέου  ως ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ SOMMELIER Άρης Σκλαβενίτης είχε μιλήσει και παρουσιάσει με ένθερμα σχόλια τα κρασιά του Συνεταιρισμού.

Οι προβλέψεις για την προσέλευση των επισκεπτών μιλούν για αριθμό που θα ξεπεράσει τους 120.000 επαγγελματίες από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και τις διεθνείς αγορές αλλά και τουλάχιστον 1.200 F&B managers, εστιάτορες, ξενοδόχους, επαγγελματίες του τουρισμού και σημαίνουσες προσωπικότητες.  Η HoReCa έχει καθιερωθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις της Τουριστικής Βιομηχανίας διεθνώς.

Mε 550 εκθέτες,  περισσότερες από 240 ώρες προγράμματος σε διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις και η φετινή Ho.re.ca έχει οργανωθεί και εμπλουτιστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις τρέχουσες επαγγελματικές αναζητήσεις αλλά και εκείνες που θα προκύψουν στο άμεσο μέλλον, με βάση τις κυρίαρχες τάσεις στο εξωτερικό, σε επίπεδο προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και οινογευσίας-γαστρονομίας .

Η έκθεση HORECA, ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και θα διαρκέσει ως και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo.

Ώρες επίσκεψης του κοινού: Παρ-Σαβ-Κυρ από 10 το πρωί έως και τις 7 το απόγευμα, Δευτέρα 10 το πρωί έως 6.30 το απόγευμα.