Τα σαμιώτικα κρασιά ως επιλογή ποιότητας στο Μανχάιμ Γερμανίας

748

Τα σαμιώτικα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού έχουν φανατικούς φίλους, ανά τον κόσμο! Η διαχρονική ποιότητα και η αξεπέραστη γεύση τους, αποτελούν ισχυρά διαπιστευτήρια για την καταξίωσή τους στις διεθνείς καταναλωτικές αγορές.

Έτσι, επιλέχθηκαν για γευσιγνωστική δοκιμή στο ισχυρό δίκτυο catering Herschler που εδρεύει στο Μανχάιμ Γερμανίας, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη μετά τη Στουτγκάρδη του κρατιδίου της Βυρτεμβέργης που είναι κτισμένη στη δεξιά όχθη του Ρήνου ποταμού.

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην καρδιά του Μανχάιμ και στον καλαίσθητο χώρο του κορυφαίου προμηθευτή catering Herschler, τα σαμιώτικα μοσχάτα κρασιά του Συνεταιρισμού θα πλαισιώσουν με τα μοναδικά αρώματα της σαμιακής φύσης, τις απολαυστικές γεύσεις από εκλεκτές και ολόφρεσκες πρώτες ύλες που επιλέγονται πολύ προσεκτικά με κριτήρια άριστης ποιότητας.

Ο αντιπρόσωπος των Ελληνικών Κελλαριών Οίνου Παντελής Κερμανίδης, λάτρης της ακριτικής Σάμου κι ένας άνθρωπος που αγαπά και τιμά τον τόπο καταγωγής του, την Ελλάδα, προάγοντας τα μοναδικά της προϊόντα στην απαιτητική γερμανική αγορά, θα παρίσταται σε αυτή τη γευσιγνωστική δοκιμή για να δώσει με τις γνώσεις του όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου.