Τα σαμιώτικα τρουφάκια της… καρδιάς!

1631

Πλάθονται με αγάπη και μεράκι. Ζυμώνονται με τέχνη και τα καλύτερα υλικά: παλαιωμένο, γλυκό, ευωδιαστό σαμιώτικο κρασί από το Συνεταιρισμό της Σάμου, καρύδια από το βουνό και το πιο μυρωδάτο, τοπικό μέλι. Σοκολάτα και μικρά μυστικά παράδοσης, από τη ζαχαροπλάστη Αργυρώ Αναστασίου, δίνουν στα χειροποίητα σαμιώτικα τρουφάκια μια ξεχωριστή γεύση που τα κάνει αξέχαστα!

Συνοδεύουν ιδανικά τις στιγμές της απόλαυσης μπροστά στο τζάκι μαζί με ένα ποτήρι από τα πολυβραβευμένα γλυκόπιοτα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, αποτελούν μια εξαιρετική επιλογή για το κλείσιμο ενός δείπνου ή ως ένα δώρο αγάπης σε εκείνους που έχουμε στην καρδιά μας.

Τα σαμιώτικα τρουφάκια με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα που τους προσδίδει το εκλεκτό σαμιώτικο κρασί, ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο, μέσα στη συσκευασία που δίνει στο τοπωνύμιο «Σάμος» μια ξεχωριστή, γλυκιά σημασία. Τα βρήκαμε στο duty free του αεροδρομίου, σε κατάστημα στο Λουξεμβούργο, σε επιλεγμένα delicatessen ανά την Ελλάδα, στις αποσκευές των επισκεπτών της Σάμου που τα προμηθεύονται είτε από το Μουσείο Οίνου του ΕΟΣΣ, είτε από τοπικές επιχειρήσεις με προϊόντα διατροφής αλλά και από το γνωστό ζαχαροπλαστείο της δημιουργού, στο Καρλόβασι Σάμου.

Τα σαμιώτικα τρουφάκια της… καρδιάς, ταξιδεύουν τα αρώματα και τις γεύσεις του πανέμορφου νησιού, κάθε εποχή.