DUTY… FOUR ΚΑΙ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ

1873

Τέσσερα από τα εκλεκτά κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, το Samos Nectar, το Samos Anthemis, το Samos Vin Doux και οι Ψηλές Κορφές κοσμούν τις προθήκες πώλησης στα Duty Free του διεθνούς αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» Αθηνών και την περίοδο αυτή, όσοι μετακινούνται αεροπορικώς προς και από την πατρίδα μας, μπορούν να απολαμβάνουν σε γευσιγνωστική δοκιμή το Samos Nectar το εκπληκτικό κρασί από υπερώριμο, λιαστό σταφύλι, που παλαιώνει επί έξι χρόνια σε δρύινα βαρέλια.

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου ωστόσο, επιχειρούν σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδος τις δικές τους «πτήσεις» ποιότητας και ταξιδεύουν μέσω και της επιλογής των επιβατών, σε όλον τον κόσμο!

Για να εμπλουτιστεί η εικόνα της σύγχρονης οινογευσίας σε συνδυασμό με τη γαστρονομία, για 4 ολόκληρες μέρες (από 25 έως και 28/09/2019) στο διεθνή αερολιμένα Αθηνών και στην περιοχή Extra Schengen, θα πραγματοποιηθεί event όπου ο διακεκριμένος chef Γκίκας Ξενάκης θα μαγειρέψει με τα ελληνικά προϊόντα ποιότητας που διατίθενται στα DUTY FREE. Οι γαστρονομικές του δημιουργίες που συνδυάζουν εικόνες από τα ταξίδια του στον κόσμο με τη φιλοσοφία της νέας ελληνικής κουζίνας, την οποία πρεσβεύει με πάθος, θα πλαισιώνονται από το «κρασί των ηγετών του κόσμου», το Samos Gran Cru αλλά και το ανεπανάληπτο «καραμελένιο» και παλαιωμένο Samos Anthemis.