banner 728

ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ 2019

H υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2019, μέσω της οποίας χορηγούνται όλες οι άμεσες ενισχύσεις και οι ενισχύσεις των μέτρων που αφορούν...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

ΤΟ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Υπάρχουν γιορτινά τραπέζια που μοιάζουν με παιδικό παραμύθι: Ζεστά σπίτια, χαμόγελα, η κουζίνα να μοσχοβολά, το τραπέζι να ‘ναι όμορφα στρωμένο και το σαμιώτικο...

Ψήφισμα Συμπαράστασης του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, εκφράζοντας την ενότητα και τη συλλογική φωνή των αμπελουργών και των εργαζομένων του συνεταιρισμού, συμπαραστέκεται...

Ανακοίνωση για αποζημίωση χαλαζόπτωσης

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι, οι αιτήσεις για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ, για την χαλαζόπτωση που έπληξε  την   Δυτική Σάμο  στις 11/11/2025, θα γίνονται στον...

STAY CONNECTED

229,825ΥποστηρικτέςΚάντε Like
71,459ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES

ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΝΤΙΟ ΙΤΑΛΙΑΣ… ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ

Την αποστολή του Δήμου Μπερνάλτα –Μεταπόντιου   Ιταλίας  μαζί με εκπροσώπους του Δήμου Σάμου υποδέχθηκε η διοίκηση του ΕΟΣ Σάμου στο Μουσείο Οίνου την Παρασκευή...

Η σαμιώτικη «προβέντα» της Πρωτοχρονιάς

Ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά έθιμα της ακριτικής Σάμου είναι η πρωτοχρονιάτικη «προβέντα». Πρόκειται για ένα πιάτο με γλυκά, βασιλόπιτα, σαμιώτικο μπακλαβά σουσαμένιο,...

Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου και η γραβιέρα Νάξου “μάγεψαν” πάλι τη Θεσσαλονίκη.

Το βράδυ της Τετάρτης 13 Απριλίου 2022, ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στη Θεσσαλονίκη το τριετές Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Mediterranean Cheese & Wines»! Οι πρωταγωνιστές, η γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ, οι γλυκείς...

LATEST REVIEWS

Το σαμιώτικο κρασί κάνει θραύση στην Κορέα

Στη χώρα των  51 εκατομμυρίων κατοίκων οι εισαγωγές σαμιώτικου κρασιού τα τελευταία χρόνια ξεπέρασαν ακόμη και τις πιο ευοίωνες προσδοκίες, διπλασιάζοντας επί της ουσίας...

RECENT COMMENTS