banner 728

Πρόγραμμα Παραλαβής Σταφυλιών από 31.08.2020 έως και 05.09.2020

Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι την εβδομάδα από  31/08/2020 έως και 05/09/2020 η παραλαβή σταφυλιών θα γίνει ως εξής:    ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΜΑΛΑΓΑΡΙΟΥ Δευτέρα        31/08/2020 7:00 -...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

Ανακοίνωση για αποζημίωση χαλαζόπτωσης

Ενημερώνουμε τους παραγωγούς ότι, οι αιτήσεις για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ, για την χαλαζόπτωση που έπληξε  την   Δυτική Σάμο  στις 11/11/2025, θα γίνονται στον...

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ

Καλούνται οι αμπελοκαλλιεργητές μέλη του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, όπως παραλάβουν τα συγκεντρωτικά δελτία παράδοσης σταφυλιών 2025 (με ποσότητες, κατηγορία οινοποίησης και αξία). Από το οινοποιείο Καρλοβάσου για την...

Η ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ SOFITEL ATHENS AIRPORT

Μια βραδιά με οινογαστρονομικές εμπνεύσεις Δευτέρα, 17 Νοεμβρίου 2025 — ώρα 20.00 Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και εκλεκτής οινογνωσίας θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025,...

STAY CONNECTED

229,825ΥποστηρικτέςΚάντε Like
71,459ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
32,600ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
- Advertisement -

POPULAR ARTICLES

DETROP OENOS 2019

Σαμιακό οινικό ραντεβού στη Θεσσαλονίκη! Το μεγάλο «ραντεβού» οινογευσίας των απολαυστικών κρασιών του ΕΟΣ Σάμου έχει σημείο αναφοράς τη διεθνή έκθεση DETROP OENOS 2019 που...

Ξέρεις πως να προστατεύεις το δέρμα σου;

Ιδιαίτερη συγκίνηση και ικανοποίηση από τη μεγάλη προσέλευση των κατοίκων της Δυτικής Σάμου στη δράση της Δερματολογικής Εξέτασης Σπίλων από τον ΟΕΚΚ ΑγκαλιάΖΩ   Για 5η...

Ο Mark Squires μιλάει για το High Peaks (Ψηλές Κορφές)

O διεθνούς φήμης κριτικός οίνου Mark Squires, στο παραπάνω βίντεο κάνει μία εισαγωγή στα Ελληνικά κρασιά.  Όμως, στο 1:20 του βίντεο, ξεκινά την περιήγηση...

LATEST REVIEWS

Samos Vin Doux: Το πρώτο χρυσό της χρονιάς στο Berliner Wine...

To Samos Vin Doux του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού της Σάμου, τιμήθηκε με το ΧΡΥΣΟ βραβείο στο διεθνή διαγωνισμό Berliner Wine Trophy 2022, ξεχωρίζοντας...

RECENT COMMENTS