ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΑΣΟ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

1167

Σε έναν τόπο όπου συναντιούνται σε απόλυτη αρμονία η πέτρα και τα ελαιόδεντρα, η σκιά
των πεύκων, το χρυσό της άμμου και το γαλάζιο της θάλασσας, o executive chef
Παναγιώτης Βαρδακάς «δένει» αριστοτεχνικά τα υπέροχα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου με τις
πρωτότυπες συνθέσεις δημιουργικής κουζίνας που φέρουν άρωμα Ελλάδας αλλά και
εξαίρετων επιδόρπιων που χαρίζουν την πιο γλυκιά ανάμνηση διακοπών…

Στο Royal Paradise Beach Resort Spa της Θάσου, ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, στο
οποίο η πολυτέλεια συμβαδίζει με την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και η αισθητική των
χώρων με την αίσθηση της πληρότητας, υπό την δημιουργική εποπτεία του Διευθυντή κ.
Νίκου Τερζόπουλου έχει δημιουργηθεί μια… dream team από το προσωπικό που φροντίζει
ώστε κάθε λεπτομέρεια να κάνει τη διαφορά!

Σε αυτόν το πολύ ιδιαίτερο ξενοδοχειακό χώρο, τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου πλαισιώνουν
μοναδικά τα εκλεπτυσμένα πιάτα αλλά και τις «γλυκιές επιλογές» σε ένα εκρηκτικό
γευστικό παζλ που εμπνέεται και δημιουργεί ο ταλαντούχος Παναγιώτης Βαρδακάς, τον
οποίο γνώρισε όλη η Ελλάδα και μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής «Αγαπημένο πιάτο» στην
οποία συμμετείχε ως κριτής.

Ο ΕΟΣ Σάμου ευχαριστεί θερμά την διεύθυνση και το στελεχειακό δυναμικό του Royal
Paradise Thassos Beach Resort Spa για την εξαιρετική συνεργασία και την ανάδειξη των ελληνικών γεύσεων σε συνδυασμό με τα υπέροχα σαμιώτικα κρασιά…

Παράλληλα, ευχαριστεί και άλλες ξενοδοχειακές μονάδες στο νησί της Θάσου, χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, κάβες αλλά και τους κεντρικούς προμηθευτές που έχουν επιλέξει την αδιαμφισβήτητη ποιότητα των σαμιακών κρασιών, μέσω διάθεσης από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ.
print