Βραδιά Samos Vin Doux Cocktails

4363

(Παρασκευή 18 Μαΐου στο  PIU VERDE Παπάγου)

Ετοιμαστείτε για μια μοναδική cocktail βραδιά την Παρασκευή 18 Μαΐου (μετά τις 19.00) στο καταπράσινο cafe-εστιατόριο PIU VERDE στο άλσος Παπάγου & 8ης Μεραρχίας στην Αθήνα.

Δροσιστικές, καλοκαιρινές δημιουργίες με το πολυβραβευμένο διεθνώς Samos Vin Doux ως βασικό συστατικό σε δυο cocktails: το Samos Spritzer και το Samos Breeze.

Για όλους εσάς που έχετε δοκιμάσει και αγαπήσει το Samos Vin Doux του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου, σας προσκαλούμε σε ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων στον καλαίσθητο χώρο του PIU VERDE, έχοντας τη μοναδική εμπειρία ενός Samos Vin Doux Cocktail.

Το Samos Spritzer αποτελείται από Samos Vin Doux, σόδα και φλούδα λεμονιού κι είναι ένα cocktail δροσερό και ευκολόπιοτο.

Για εκείνους που αναζητούν μια πιο καλοκαιρινή νότα στο ποτήρι τους προτείνουμε το Samos Breeze, ένα cocktail με Samos Vin Doux, χυμό μάνγκο, χυμό λεμόνι και το άρωμα φρεσκάδας από φύλλα δυόσμου.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μαγευτική έξοδο αφιερωμένη στα cocktails της Σάμου! Ταξιδέψτε στις μοναδικές γεύσεις του PIU VERDE και τα πλούσια, φρουτώδη αρώματα των cocktails του ΕΟΣ Σάμου, για να μην χάσετε τίποτα σε απόλαυση…