Γιορτή Κρουαζιέρας με άρωμα Mοσχάτου Σάμου

2670

Επιχειρηματίες και εκπρόσωποι εταιριών με αντικείμενο την Παγκόσμια Κρουαζιέρα και γενικότερα το Θαλάσσιο Τουρισμό, συμμετείχαν στο διεθνές Posidonia Sea Tourism Forum, το οποίο είχε φέτος άρωμα… Μοσχάτου Σάμου!

Συγκεκριμένα, κατά το επίσημο γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, οι σύνεδροι, οι  συμμετέχοντες και οι ομιλητές είχαν τη δυνατότητα να γευτούν ένα κρασί με φινετσάτο χαρακτήρα, όπως οι ΨΗΛΕΣ ΚΟΡΦΕΣ του ΕΟΣ Σάμου. Σε αυτό, τα ανθώδη και φρουτώδη αρώματα του Μοσχάτου εκφράζονται εκλεπτυσμένα, ενώ η δροσιστική του οξύτητα και η ικανοποιητική διάρκεια στη γεύση, του δίνουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε γεύματα με διακριτές γεύσεις και υψηλή γαστρονομική ποιότητα.

Κέντρισε από ότι φαίνεται το ενδιαφέρον εκπροσώπων εταιριών  κρουαζιέρας και ακτοπλοϊκών και ήδη γίνονται διεργασίες για ανάπτυξη εμπορικών συνεργασιών. Σημειώνεται ότι  τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σημειώνουν μια επιτυχημένη παρουσία με επαναλαμβανόμενες παραγγελίες στα κρουαζιερόπλοια της εταιρίας Celestyal Cruises. 

 

 

 

 

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου Νίκος Κατρακάζος, ο  Αντιπεριφερειάρχης τομέων Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης και Εμπορίου Γιώργος Κυριαζής, εκπρόσωποι επαγγελματικών και τουριστικών φορέων της Σάμου αλλά και ο πρόεδρος του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (ΕΟΑΕΝ) Θράσος Καλογρίδης, χαιρέτισαν με ενθουσιασμό αυτήν την ουσιαστική παρουσία του ΕΟΣ Σάμου στα «Ποσειδώνια 2017».

Εξειδικευμένοι ομιλητές και ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μίλησαν επαινετικά για την υψηλή ποιότητα των οίνων του ΕΟΣ Σάμου, τονίζοντας πως το άρωμα και η γεύση του Μοσχάτου Σάμου έκαναν απολαυστικό το γεύμα εργασίας.

Στόχος του Forum ήταν να δημιουργηθεί ένα συνεκτικό, συνεπές και ελκυστικό προϊόν, που θα τονώσει τη ζήτηση για τις ελληνικές νησιωτικές περιοχές και παράλληλα να δρομολογηθούν λύσεις που θα διευκολύνουν την ανάκαμψη του τουρισμού κρουαζιέρας προς όφελος τόσο των εταιριών όσο και των τοπικών οικονομιών.