ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΣΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΣΑΜΟΥ

1352

21os Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

4 κρασιά – 4 βραβεία!

Με τα τέσσερα Π.Ο.Π γλυκά μοσχάτα κρασιά του συμμετείχε ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου στον 21ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης και τιμήθηκε με τον αντίστοιχο αριθμό βραβείων, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την υψηλή ποιότητα των οίνων που παράγει!

Τα ΤΕΣΣΕΡΑ αυτά βραβεία, έρχονται να προστεθούν στη μεγάλη λίστα τιμητικών διακρίσεων που κάθε χρόνο επάξια λαμβάνουν τα κρασιά του Συνεταιρισμού.  Κατά την επίσημη τελετή απονομής, τα βραβεία παρέλαβαν εκ μέρους του Δ.Σ του Συνεταιρισμού ο κ. Μανώλης Ευγενικός και ο κ. Κωνσταντίνος Καμπούρης.

Σημειώνεται ότι το βραβευμένο με ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ Samos Anthemis σημείωσε την 2η υψηλότερη βαθμολογία στην κατάταξή του μεταξύ εκλεκτών οίνων από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, ενώ και τα Samos Nectar, Samos Vin Doux και Samos Grand Cru, πρόσθεσαν κι άλλα βραβεία στις εκατοντάδες διακρίσεις  που έχουν απονεμηθεί στον ΕΟΣ Σάμου κατά τα 88 χρόνια λειτουργίας του.

Η αγάπη των καταναλωτών αλλά και η διεθνής καταξίωση των κρασιών του Συνεταιρισμού, αποδεικνύουν την εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλη την οινική διαδικασία, από το αμπέλι των αμπελοκαλλιεργητών της Σάμου έως την κάθε φιάλη που φτάνει στο τραπέζι μας!

Ο  Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου και Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης, πραγματοποιείται κάθε χρόνο από την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος με στόχο να αναδείξει το επώνυμο ελληνικό κρασί. Συμμετέχει σε αυτόν όλος ο οινικός κόσμος και τελεί υπό την προεδρία του κ. Κωνσταντίνου Λαζαράκη MW.