ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ

1461

Αγαπητά μέλη, φίλοι και συνεργάτες,

για τον ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΑΜΟΥ, η υγεία και η ασφάλεια  των πελατών, των προμηθευτών, των συνεργατών, των μελών του Συνεταιρισμού και του προσωπικού μας, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Για το λόγο αυτό, από την πρώτη στιγμή εμφάνισης της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα, λάβαμε όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφάλειας και προστασίας.

Με προτεραιότητα τη διατήρηση της υγείας και  με πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα της πολιτείας για το κοινό καλό, προχωρούμε σε προσωρινή αναστολή των δραστηριοτήτων μας από 1ης Απριλίου 2020 και για διάστημα 45 ημερών.

Στόχος μας είναι η κατά το δυνατόν ομαλή και ασφαλής συνέχιση των εργασιών στο αμέσως επόμενο διάστημα, με σεβασμό στις συνεργασίες και τις εταιρικές σχέσεις που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, όπως αποδεδειγμένα πράττουμε  από την ίδρυση του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, το 1934.

Σημειώστε ότι οι υπηρεσίες τροφοδοσίας καθώς και τα καταστήματα γεωργικών εφοδίων θα λειτουργούν κανονικά, όπως και το τηλεφωνικό κέντρο του Συνεταιρισμού (22730 87510).

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και ελπίζουμε η τρέχουσα κατάσταση να εξομαλυνθεί το συντομότερο δυνατόν, σε ολόκληρη την υφήλιο.

 

Με εκτίμηση
ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ