Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου σε… «υψηλές πτήσεις»

1975

Σε περίοπτη θέση και στο Κεντρικό Κατάστημα των DUTY FREE του Διεθνούς Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος» τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου με την αστείρευτη διαχρονικά ποιότητα και τα φρουτώδη και ανθώδη αρώματα, κλέβουν τις καρδιές των ταξιδιωτών!

Καθημερινά, προσφέρεται γευστική δοκιμή σε όποιον θελήσει να ταξιδέψει στο υγρό χρυσάφι της Σάμου, το πολύτιμο και πολυβραβευμένο κρασί των αμπελοκαλλιεργητών του νησιού. Οι εξαιρετικοί οινολόγοι Ειρήνη Φλεσσάρα και Κων/νος Λάγιος, αναφέρονται διεξοδικά στα ποιοτικά χαρακτηριστικά καθενός από τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, στους γευσιγνωστικούς συνδυασμούς, στις ιδιαίτερες ευωδίες που αναδύονται από την εξαιρετική ποικιλία του «μικρόρωγου μοσχάτου».

Τρία εξαιρετικά κρασιά, το ξηρό λευκό «Ψηλές Κορφές»,  το παλαιωμένο κι ευωδιαστό «Samos Anthemis» και το λατρεμένο γλυκό «Samos Vin Doux» σε «υψηλές πτήσεις». Κρασιά φτιαγμένα με  μεράκι, στο τρίπτυχο φιλοσοφίας του ΕΟΣΣ: Σεβασμός στην παράδοση, καινοτομία και εξειδικευμένη γνώση. Για κρασιά που ξεκινούν από το αμπέλι του καλλιεργητή και φτάνουν έως το τραπέζι του καταναλωτή, στην άλλη άκρη του κόσμου!