ΕΛΛΑΔΑ*ΓΙΟΡΤΗ*ΓΕΥΣΕΙΣ και ΟΙΝΟΙ ΕΟΣΣ

3428

Από 5 ως και 7 Μαΐου2017 στο Γκάζι

Τρεις λέξεις με ιδιαίτερη σημασία: Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις. Ένας συνδυασμός που απεικονίζει τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις σε μια γιορτή της τοπικής παράδοσης και παραγωγής.

Επί τρείς ολόκληρες μέρες στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, οι γεύσεις της πατρίδας μας θα αποτελέσουν την αφορμή για μια γιορτή γεμάτη Ελλάδα!

Ο ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ έχει υποστηρίξει αυτό το Φεστιβάλ από την έναρξή του, στα πλαίσια της μακρόχρονης συνεργασίας με το έγκριτο ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ που το διοργανώνει με εξαιρετική επιτυχία. Ανάμεσα στα εκατοντάδες Ελληνικά προϊόντα που εκτίθενται σε ιδιαίτερης αισθητικής περίπτερα, τη δική τους περίοπτη θέση στο Κτίριο 3 Περίπτερο 5  έχουν και τα Μοσχάτα γλυκά, ξηρά και ημίξηρα κρασιά του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ.

Από τα σημαντικότερα στοιχεία του Φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα παράλληλων γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ποιοτικά προϊόντα, τον πλούτο των γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και τη ξεχωριστή ταυτότητα κάθε περιοχής. Φέρτε μαζί σας την πιο καλή σας διάθεση και κάντε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, με μια μεγάλη στάση στο πανέμορφο νησί της Σάμου με τα ξεχωριστά της κρασιά!

Ώρες και μέρες λειτουργίας του Φεστιβάλ:

Παρασκευή 5/5/2017: 5 – 11 μ.μ.

Σάββατο 6/5/2017: 11 π.μ.- 11 μ.μ.

Κυριακή 7/5/2017: 11 π.μ.- 9 μ.μ.

(Στο www.elladagiortigefseis.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.)

Το Φεστιβάλ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΟΡΤΗ, ΓΕΥΣΕΙΣ σαν κύριο στόχο έχει την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Στο Γκάζι συγκεντρώνονται Έλληνες παραγωγοί με ποιοτικά προϊόντα οπότε δίνεται η δυνατότητα στους επισκέπτες να τους γνωρίσουν, να δοκιμάσουν τα εκλεκτά προϊόντα τους και να τα αγοράσουν.

Το Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η σύγχρονη γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα: μουσική, θεατρικά happenings, γευσιγνωσίες και εικαστικές παρεμβάσεις.