Τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου στο ΟΙΝΟΡΑΜΑ

1890

Δυναμικό παρόν θα δώσουν και φέτος οι εκλεκτοί οίνοι του ΕΟΣ Σάμου στη μεγαλύτερη έκθεση ελληνικών κρασιών στον κόσμο, που κλείνει φέτος 25 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας!

Διοργανώνεται υποδειγματικά από τη Vinetum και παραμένει το πιο σημαντικό ραντεβού του αμπελοοινικού κλάδου. Αποτελεί μία σημαντική ευκαιρία για οινόφιλους, οινολάτρες αλλά και το καταναλωτικό κοινό να γευτεί τα μοναδικά στον κόσμο ξηρά, ημίξηρα και γλυκά, σαμιώτικα  κρασιά του ΕΟΣΣ.

Από το Σάββατο 2 Μαρτίου,  αλλά και  την Κυριακή 3 και τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, στο Ζάππειο Μέγαρο, στη ΜΠΛΕ ΑΙΘΟΥΣΑ και το STAND Nο 73, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ καθημερινά (10:00 – 19:00) να δοκιμάσετε την εξαιρετική ποικιλία του «άσπρου Μοσχάτου Σάμου» που συνδυάζει την πατροπαράδοτη γνώση οινοποίησης και χειρωνακτικής καλλιέργειας με τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Στο Οινόραμα αναμένονται εκτός των χιλιάδων επισκεπτών, περισσότερους από 15.000 ξένοι αγοραστές, πολλοί εκ των οποίων έρχονται σταθερά στην έκθεση από την Ασία και την Ευρώπη.

Οι επαγγελματίες κρασιού και εστίασης έχουν, όπως πάντα, δικαίωμα δωρεάν εισόδου, αφού κάνουν την προεγγραφή τους στο www.oenorama.com.