ΤΟ ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ ΚΡΑΣΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΑΡΟΚΟΣΜΟΥ

155

Με μια στρατηγική κίνηση που τον φέρνει πιο κοντά στο ενήλικο αλλά νεανικό καταναλωτικό κοινό της χώρας μας, ο Συνεταιρισμός της Σάμου έχει τοποθετήσει τις πολύ όμορφες φιάλες 187 με «Ψηλές  Κορφές» και «βaΒελ ροζέ» στα Goody’s όλης της χώρας!

Με το σύνθημα «το θέλω», η επιλογή κατανάλωσης ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην αλυσίδα των Goody’s, αποτελεί μια σοβαρή επικοινωνιακή επένδυση καθώς «μαθαίνει» το καταναλωτικό κοινό στην άρνηση του «χύμα» κρασιού χωρίς ταυτότητα, ποιότητα και προέλευση.

Το σαμιώτικο κρασί έχει ταυτιστεί διεθνώς  ως η καλύτερη πρόταση για δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, ή και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Όμως, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα του σαμιώτικου μοσχάτου, το καθιστούν  έναν καλό συνοδό των γεύσεων της καθημερινότητάς μας, μαζί με ένα ζουμερό «γρήγορο γεύμα», που έχει απενεχοποιηθεί διατροφολογικά τα τελευταία χρόνια, καθώς τα πρότυπα παρασκευής του έχουν αλλάξει προς το βέλτιστο.

Όπως λένε οι ειδικοί της γεύσης, τα burger δεν ταιριάζουν με αναψυκτικά καθώς αυτά έχουν πολύ ζάχαρη, ούτε όμως και με τη μπύρα που προκαλεί φούσκωμα. Η διεθνής τάση είναι να απολαμβάνει κανείς ένα κρασί ποιοτικό και ευχάριστα δροσερό, που ανοίγει την όρεξη, κόβει τη λιπαρότητα του πιάτου και συμπληρώνοντας τη νοστιμιά του γρήγορου γεύματος, αναδεικνύει παράλληλα δεκάδες αρώματα.

Στα στέκια του νεαρόκοσμου σε όλη την Ελλάδα και με αυστηρή τήρηση των ορίων ηλικίας  και του μέτρου στην κατανάλωση αλκοόλ, το σαμιώτικο κρασί τοποθετείται σε περίοπτη θέση ώστε να προσδώσει ποιότητα ακόμη και στις γρήγορες επιλογές εστίασης.