Κάνε το βήμα. Γίνε ΔΟΤΗΣ ΖΩΗΣ!

1451

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Δότη Μυελού των Οστών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου  θα πραγματοποιηθεί, από  τις 10 το πρωί  έως τις 4 το απόγευμα, εθελοντική αιμοδοσία και εγγραφή νέων μελών στην τράπεζα δοτών μυελού των οστών.

Ο Σύλλογος Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο»  έχει δημιουργήσει «Τράπεζα Αίματος» και μας καλεί όλους να συμμετάσχουμε στη δράση αυτή με κοινωνικό χαρακτήρα  ώστε να δημιουργηθεί μια ισχυρή παρακαταθήκη η οποία να χρησιμοποιείται για τις ανάγκες καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

Επίσης, την ίδια μέρα, στην αίθουσα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, θα μπορούσε οποιοσδήποτε το θελήσει,  να εγγραφεί στο μητρώο δοτών μυελού των οστών.

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου συμμετέχει ενεργά  τα τελευταία χρόνια σε μια σειρά δράσεων προσφοράς στο συνάνθρωπο σε συνεργασία με το εξαιρετικά δραστήριο Περιφερειακό Τμήμα του Ερυθρού Σταυρού και με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου. Προτρέπει τα μέλη του και τους εργαζόμενους, να συμμετάσχουν σε αυτήν την εθελοντική δράση.

 Η ζωή κυλάει στο αίμα σου.

Χάρισε λίγες σταγόνες

για κάτι που αξίζει.

Κάνε το βήμα και γίνε Δότης Ζωής!