Τα κρασιά μας σε περίοπτη θέση στο Γενικό Επιτελείο Στρατού

3300

Παρουσίαση εκλεκτών τοπικών προϊόντων από την 13η Διοίκηση Ειδικών Επιχειρήσεων του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Σε περίοπτη θέση, όλη η γκάμα των πολυβραβευμένων διεθνώς κρασιών του ΕΟΣ Σάμου!

Η έκθεση αυτή εντάσσεται στο σχεδιασμό που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και τρεις εβδομάδες και αφορά απόφαση της ηγεσίας του Γ.Ε.Σ να παρουσιάσουν  οι ίδιες οι μονάδες της πρώτης γραμμής ή των ειδικών επιχειρήσεων μια πλήρη εικόνα για τη δράση τους, το περιβάλλον που επιχειρούν αλλά και την ιστορία, όπως και τα προϊόντα του τόπου στον οποίο εδρεύουν.

Είναι σημαντικό να παρουσιάζονται και να προβάλλονται τα τοπικά προϊόντα όπως τα κρασιά της Σάμου που βασίζουν την  ποιότητά τους σε μια μακραίωνη ιστορική διαδρομή αλλά και τη σύγχρονη καινοτομία, με μια γνώση που ξεκινά από τις πατρογονικές πεζούλες ξερολιθιάς και τον κόπο του αμπελουργού και φτάνει έως το τραπέζι του καταναλωτή.

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός της Σάμου εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Διοικητή Καταδρομών όσο και στον Ταξίαρχο Διοικητή της 79 ΑΔΤΕ, για τη διαρκή στήριξη των θεμάτων που σχετίζονται με το ακριτικό νησί της Σάμου.