ΤΑ ΠΑΛΑΙΩΜΕΝΑ ΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ ΣΤΟ ALERT TV

4648

Στην ανερχόμενη τηλεοπτικά και ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή «KILL BAD FOOD»  όπου ο πολύ γνωστός (από τους «Σπείρα-Σπείρα») performer Χρήστος Μουστάκας παρουσιάζει ότι σχετίζεται με το «καλό» φαγητό, τα παλαιωμένα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου είχαν -για μια ακόμη φορά- την τιμητική τους. Κατά την πρώτη εκπομπή της φετινής χρονιάς,  έγινε on air μια απολαυστική γευστική δοκιμή στο SAMOS ANTHEMIS το οποίο εμφανίστηκε ως ”πρωταγωνιστής” στα γιορτινά δείπνα.

Το εντυπωσιακό αυτό κρασί με το βαθύ πορτοκαλί χρώμα και τις ανταύγειες σε απόχρωση χαλκού που μαρτυρούν τη βαθιά παλαίωσή του, κατόρθωσε να ”κλέψει” την καρδιά των συντελεστών της εκπομπής αλλά και του πανελλήνιου τηλεοπτικού κοινού μέσω ΑLERT TV, αναμεταδόσεων από διάφορα τηλεοπτικά μέσα αλλά και LIVE STREAMING.

Στο στούντιο ξεχύθηκαν αρώματα μελιού, κερήθρας μελιού, καραμέλας βουτύρου, γλυκών κουταλιού ή και κερασιών σε αλκοόλ σε φόντο κακάο και σοκολάτας, που συνθέτουν το ιδιαίτερα πολύπλοκο και πυκνό αρωματικό προφίλ του ανεπανάληπτου Samos Anthemis που κλείνει απολαυστικά κάθε δείπνο.

Καλεσμένη στο studio ήταν η υπεύθυνη marketing και επικοινωνίας του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου, η οποία και μίλησε για την οινοποιητική παράδοση του νησιού, τις ορεινές πεζούλες ξερολιθιάς, το μόχθο των αμπελοκαλλιεργητών και παρουσίασε τη γκάμα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου.

Στην εκπομπή αυτή που αγαπά το φαγητό και τους ανθρώπους, τα κρασιά της Σάμου θα παρουσιάζονται συχνά με γαστρονομικές και όχι μόνο συνδέσεις αλλά και τα «μικρά μυστικά» του Μοσχάτου.  Μεταδίδεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 10 ακριβώς από το Alert TV και τη δημοσιογραφική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Γεωργία Λινάρδου.