DON'T MISS
ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ...
Την ιστορική, μακραίωνη διαδρομή της αμπελοκαλλιέργειας στο νησί της Σάμου μα και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα των κρασιών της, μπορεί κανείς...
Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;
Το Samos Anthemis από μοσχάτο μικρόρωγο σταφύλι
To παλαιωμένο επί 5ετία σε δρύινο βαρέλι, το ονομαστό σαμιώτικο μοσχάτο SAMOS ANTHEMIS αναδείχτηκε ως "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΣ...
LATEST VIDEOS
TRAVEL GUIDE
ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕ ΜΟΣΧΑΤΟ ΣΑΜΟΥ
Ένα δώρο αγάπης και εκτίμησης, ένα δώρο ξεχωριστό στους ανθρώπους που αγαπάμε, ένα δώρο που ανοίγει τις καρδιές και κρατά ζεστή τη γιορτινή ατμόσφαιρα....
Samos Hotel: Εν αρχή ην… η οινογευσία!
Ένα εμβληματικό ξενοδοχείο που δεσπόζει στην παραλιακή ζώνη της πρωτεύουσας της Σάμου, το Samos Hotel με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική που παραπέμπει σε στιγμές άνεσης,...
PHONES & DEVICES
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων 2025
Ενημερώνουμε τα μέλη του Ε.Ο.Σ.ΣΑΜΟΥ ότι όσοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο πρόγραμμα << Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων>> ( Aναμπέλωση) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από...
ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ
Οι αιτήσεις για αποζημίωση από τον ΕΛΓΑ για τη χαλαζόπτωση που έπληξε τα αμπέλια στη Δυτική Σάμο στις 12/04/2025 θα γίνονται στον Ενιαίο Οινοποιητικό...
LATEST TRENDS
Παραλαβή σταφυλιών από 29-07 έως και 02-08-2024
Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Δευτέρα ...
Αγιολί και γεύση!
Μια μοναδική εκδήλωση οινο-γευσιγνωσίας προετοιμάζεται στον υπέροχο χώρο του «Αγιολί» επί της λεωφόρου Νίκης στη Θεσσαλονίκη, λίγα μόλις βήματα από την πλατεία Αριστοτέλους την...
TECH
REVIEWS
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων 2025
Ενημερώνουμε τα μέλη του Ε.Ο.Σ.ΣΑΜΟΥ ότι όσοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν στο πρόγραμμα << Αναδιάρθωση και μετατροπή αμπελώνων>> ( Aναμπέλωση) μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από...