Ο ΕΟΣ Σάμου στο Χάρτη των Γεύσεων

815

Στο «Χάρτη των Γεύσεων»,  τη σημαντικότερη οινική εκδήλωση στη Βόρεια Ελλάδα, έδωσε δυναμικά το παρόν ο Συνεταιρισμός της Σάμου με τα μοναδικά, ξηρά ημίξηρα και γλυκά κρασιά του, συγκεντρώνοντας το μέγιστο ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Οινολάτρες, επαγγελματίες από το χώρο του οίνου, της εστίασης και της διασκέδασης, chef και sommelier, δημοσιογράφοι και οινογνώστες, δήλωναν ενθουσιασμένοι από την ξεχωριστή ποιότητα και τα αρώματα των κρασιών του ΕΟΣ Σάμου, στο κεντρικότερο σημείο του Συνεδριακού Κέντρου Ιωάννη Βελλίδη στη HELEXPO.

Ο «Χάρτης των Γεύσεων» στην 18η διοργάνωσή του, αποτέλεσε την ιδανική πλατφόρμα συνάντησης του οινικού κόσμου ολόκληρης της Ελλάδας αλλά και σημαντικών εκπροσώπων της διεθνούς οινικής κοινότητας, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην στοχευμένη προώθηση του ελληνικού κρασιού και στη δημιουργία οινικής παιδείας.

Τα κρασιά του Συνεταιρισμού της Σάμου έτυχαν ευρύτατης αποδοχής και θετικών σχολίων, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά την αναγνωρισιμότητα που τους δίνει το τοπωνύμιο Σάμος και η καθημερινή προσπάθεια των αμπελοκαλλιεργητών-μελών του για τη μοναδική ποιότητα του μοσχάτου!

Ο Χάρτης των Γεύσεων ολοκληρώθηκε σε ένα απολύτως ασφαλές περιβάλλον για εκθέτες και επισκέπτες, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου προς αποφυγή μετάδοσης της πανδημίας.