Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι με Samos Cocktails στο λιμάνι Καρλοβάσου

763

Μια μοναδική βραδιού κεφιού και σαμιώτικου κρασιού έχει ετοιμάσει για τους  πολλαπλούς του φίλους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού μας, ο Eξωραιστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος “ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ” Καρλοβάσου, το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2023 σε όλο το χώρο του λιμανιού, με live μουσική.

Η δυνατή ομάδα του music bar Puerto, σε συνεργασία με τον Συνεταιρισμό της Σάμου, ειδικά για αυτή τη βραδιά προετοίμασαν μια σειρά από ευκολόπιοτα και απολαυστικά cocktails με σαμιώτικα κρασιά του Συνεταιρισμού, σε συνδυασμούς που δεν έχετε ξαναδοκιμάσει και στην ειδική τιμή των 5 ευρώ, γιατί κανείς δεν μπορεί να πιει μόνο ένα…

Και δεν είναι μόνον αυτό! Οι γνωστές μουσικές επιλογές αναμένεται να ξεσηκώσουν όλους μας δίνοντας μοναδικές νότες κεφιού και χαράς. Και, για να μείνει πραγματικά αξέχαστη αυτή η εκδήλωση «αποχαιρετισμού» στο καλοκαίρι, το κέρασμα του Ενιαίου Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της Σάμου θα είναι σε κάθε άτομο, από  ένα σφηνάκι Samos Vin Doux για να έχουμε ένα «γλυκό» και απολαυστικό φθινόπωρο.