Τα premium κρασιά του Συνεταιρισμού Σάμου στο Φεστιβάλ Αθ-ΟΙΝΩΝ

209

Η πολύτιμη οινική κουλτούρα που φέρουν ως ιστορική παρακαταθήκη τα σαμιώτικα συνεταιριστικά κρασιά, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον του οινικού κόσμου και των κορυφαίων επαγγελματιών του χώρου στο Φεστιβάλ Αθ-ΟΙΝΩΝ που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία η «Trinity Wines» τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 στον υπέροχο χώρο της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών.

Η συμμετοχή του ΕΟΣ Σάμου σε κομβικές κλαδικές εκθέσεις, αποτελεί μια πάγια στρατηγική «εμπειρικής» γνώσης του καταναλωτή σχετικά με την παραδοσιακή γκάμα των ξηρών, ημίξηρων και γλυκών κρασιών του Συνεταιρισμού, ενώ παράλληλα αναδεικνύονται τα premium κρασιά παραγωγής του που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των επαγγελματιών οίνου εδραιώνοντας την ισχυρή τους θέση στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Τα συνεταιριστικά σαμιώτικα κρασιά διαθέτουν ένα σημαντικό ειδικό βάρος και όνομα πέραν των ελληνικών ορίων, με αποτέλεσμα το στοχευμένο εμπορικό κοινό του Φεστιβάλ Αθ-ΟΙΝΩΝ που αποτελούνταν από τους σημαντικότερους επαγγελματίες του χώρου, να δώσουν στη συμμετοχή του ΕΟΣ Σάμου τεράστια απήχηση.

Η γενικότερη προσπάθεια της Trinity Wines που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Φεστιβάλ, είναι η ανάδειξη των ποιοτικών premium και ultra-premium οίνων.