DON'T MISS
ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ Μοσχάτα διαχρονικά συνεταιριστικά κρασιά
Με τέσσερα ακόμη ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΑ βραβεία τιμήθηκαν τα υπέροχα μοσχάτα διαχρονικής αξίας κρασιά του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου, στον έγκριτο διεθνή διαγωνισμό “Femmes et...
Γ. ΑΥΤΙΑΣ ΣΕ ΚΟΜΙΣΙΟΝ: ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΟΥΣ
Τη στήριξη της αμπελουργίας ζητά, με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, ο Ευρωβουλευτής της Νέας ∆ημοκρατίας Γιώργος Αυτιάς. Στην ερώτησή του τονίζει ότι,...
LATEST VIDEOS
TRAVEL GUIDE
Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ
Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου υπ’ αριθ. 40/13-2-2019, καλούνται τα μέλη του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ στην υπ΄ αριθμ. 5 (΄Εκτακτη) Γενική Συνέλευση την 10ην Μαρτίου...
ΣΑΜΟΣ: ΒΡΑΔΙΑ COCKTAILS αλά… MASTER CHEF
Cocktail με gel από κόκκινα φρούτα και Samos Vin Doux, αρωματισμένο με elderflower, τζιν και γαρνιτούρα από σιρόπι τριαντάφυλλο, βατόμουρο και πέρλες καραμέλας pon...
PHONES & DEVICES
Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;
Το Samos Anthemis από μοσχάτο μικρόρωγο σταφύλι
To παλαιωμένο επί 5ετία σε δρύινο βαρέλι, το ονομαστό σαμιώτικο μοσχάτο SAMOS ANTHEMIS αναδείχτηκε ως "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΣ...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΣΟΔΩΝ 2024
Ο Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ενημερώνει τους αμπελοκαλλιεργητές, ότι μπορούν να λάβουν
τις Bεβαιώσεις Eσόδων έτους 2024 για φορολογική χρήση.
Α) Από τα γραφεία του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ στο...
LATEST TRENDS
Τα νόστιμα νηστίσιμα: Χταπόδι με κόκκινο λάχανο, σαμιώτικο κρασί και φαβοκεφτέδες
(από τον ex. chef Ασλάνη Παντερλή)
Χταπόδι βρασμένο με κόκκινο λάχανο, συνδυασμένο με πεντανόστιμους φαβοκεφτέδες, έχετε δοκιμάσει; Ο συνδυασμός των γεύσεων δίνει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα,...
Παραλαβή σταφυλιών από 13.9.21 έως και 17.9.21
Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Δευτέρα 13/09/2021
7:00 – 18:00
Μοσχάτα...
TECH
REVIEWS
Ποιός είναι ο καλύτερος επιδόρπιος οίνος του 2025;
Το Samos Anthemis από μοσχάτο μικρόρωγο σταφύλι
To παλαιωμένο επί 5ετία σε δρύινο βαρέλι, το ονομαστό σαμιώτικο μοσχάτο SAMOS ANTHEMIS αναδείχτηκε ως "Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟΣ...