DON'T MISS
Ριζότο με γαρίδες, τοματίνια, φέτα και «Ψηλές Κορφές»
από τον ταλαντούχο chef Αλέξανδρο Παπανδρέου, όπως το παρουσίασε live στο 1ο Food Fest που πραγματοποιήθηκε στη Λέσβο (14-16 Ιουλίου 2017)
Χρόνος προετοιμασίας: 25 λεπτά
Χρόνος...
Πρόγραμμα παραλαβής σταφυλιών 19.09.2022 έως και 23.09.2022
Ενημερώνουμε τους αμπελουργούς μέλη του Συνεταιρισμού, ότι συνεχίζεται η παραλαβή σταφυλιών στο οινοποιείο Καρλοβάσου του Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ ως εξής:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Δευτέρα ...
TECH AND GADGETS
Ανακοίνωση για παραλαβή δελτίων παράδοσης σταφυλιών 2020
Ενημερώνονται οι αμπελοκαλλιεργητές μέλη του Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ, να παραλάβουν τα συγκεντρωτικά δελτία παράδοσης σταφυλιών 2020 (με ποσότητες, κατηγορία οινοποίησης και αξία).
Από το οινοποιείο Καρλοβάσου...
TRAVEL GUIDES
FASHION AND TRENDS
Οι ανάγκες των αμπελώνων στην έναρξη της βλαστικής περιόδου.
Καθοριστικό ρόλο για την παραγωγή ποιοτικών κρασιών έχει το κλίμα και το έδαφος της περιοχής. Αυτά σε συνδυασμό με τις κατάλληλες καλλιεργητικές φροντίδες εξασφαλίζουν...
443 εκατ. ευρώ για ενίσχυση βιολογικών καλλιεργειών
Την τάχιστη προκήρυξη του μέτρου «Βιολογικές Καλλιέργειες» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020 ανήγγειλαν στις αρχές Ιανουαρίου 2017 και σε κοινή συνέντευξη τύπου...
LATEST REVIEWS
Ο Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ
Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου στηρίζει και συμμετέχει στις πανσαμιακές κινητοποιήσεις της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου 2025 για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας στα...